<< Към всички новини

Коледна магия за децата от ЦСОП „Едуард Сеген“ в обновения им салон

23/12/2019
Card image cap

Заместник-кметовете на район „Надежда“ Анелия Георгиева и  Мая Благоева присъстваха на коледно тържество в обновения салон на Център за специална образователна подкрепа „Едуард Сеген“.

С изключителен успех и  дарена сума от 12 164,17 лв. завърши Благотворителния базар в подкрепа на децата със специални потребности в началото на м. декември 2019 г. С дарената сума ще бъдат закупени уреди за физкултурния салон на Центъра в жк „Надежда“ .

„Благодарим на екипа на „Лагардер Травъл Ритейл“, които от първия ден прегърнаха нашата кауза и работихме заедно, за да сбъднем една мечта – подобрени условия в салона и нови уреди за децата със специални нужди в ЦСОП „Едуард Сеген.“, каза заместник-кметът Анелия Георгиева. „Ние вярваме, че подобни успешни благотворителни кампании са истински пример за обществото ни.“, допълни заместник-кмета Мая Благоева.

 

„В навечерието на  светлите християнски празници, искрено благодаря на   район „Надежда“ за дългогодишната и цялостна подкрепа към децата от Център за специална образователна подкрепа „Едуард Сеген“. Поднасям своята лична и професионална благодарност и към екипа на “Лагардер Травъл Ритейл“. Вие вече сте част от нашето семейство., каза по време на коледното тържество директорът на Центъра Поликсения Кисимова .

Специални гости на тържеството бяха и представителите на Българско-китайската търговска камара, които зарадваха децата с подаръци. „Ние сме постоянен партньор и дарител на ЦСОП „Едуард Сеген“, защото вярваме, че всяко дете заслужава шанс и щастие. С радост, даряваме коледни подаръци под формата на материали за творчество и арт терапия на нашите малки приятели“, каза Ванг Пуцзян.

 

Детски усмивки, коледно настроение, лакомства  и празнична програма в изпълнение на децата от ЦСОП „Едуард Сеген“ изпълниха обновения им салон. 

Екипът на район „Надежда“ ви желае една светла и спокойна нова 2020 г.!