<< Към всички новини

Район „Надежда“ с поредно отличие от Синдиката на българските учители

23/12/2019
Card image cap

Анита Игнатова, началник на отдел „Образование, култура, спорт, социални дейности и европейски програми“ в район „Надежда“, Столична община, получи наградата на Синдиката на българските учители „Най-добър социален партньор – началник-отдел 2019“. Традиционно през месец декември на официална церемония, СБУ награждава свои изявени членове и социални партньори. Тази година за първи път се присъжда отличие за началник на отдел в държавната администрация. Плакетът се дава за висок принос в развитието на социалното сътрудничество със Синдиката на българските учители.

Това е поредният приз, с който СБУ удостоява районната администрация. Преди няколко години кметът на район „Надежда“ инж. Димитър Димов получи награда в категория „Най-добър социален партньор - кмет“.

На форума, който се проведе на 13 декември 2019 г. в Парк хотел „Москва“, председателят на СБУ Янка Такева благодари на района и на неговия представител - Анита Игнатова за успешното партньорство в областта. На събитието присъстваха министърът на образованието Красимир Вълчев и заместник-кметът на Столична община по направление “Култура, образование, спорт и превенция на зависимости” доц. д-р Тодор Чобанов.

По-рано на същия ден, началникът на отдел ОКССДиЕП в район „Надежда“ взе участие в 39-тия Синдикален съвет на българските учители и изслуша докладите по актуалната и значима тема „Гражданското образование – фактор за изграждане на морални ценности и граждански добродетели“.